top of page

Inspiráció

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy az önsegítő könyvek, filmek és cikkek csak az első lépést jelentik. Ezen az önismereti utazáson néha azt érezhetjük, hogy egy labirintusban vagyunk, haladunk előre ugyan, de körbe-körbe forgunk és végül nem találjuk a kiutat.

 

Ahhoz, hogy a labirintusból való menekvés könnyebb legyen, az önmagunkról szerzett tudással kezdenünk kell valamit, el kell fogadnunk és meg kell tanulnunk alkalmazni a mindennapi életünkben, a berögzült viselkedési minták leépítése által.

 

Ugyanakkor fontosnak tartom azt, hogy az élményeinket megosszuk másokkal, kommunikáljunk egymással, ezért olyan tartalmakat próbálok itt megosztani, amelyek elősegítik a ,,kapcsolódás” lehetőségét, legyen szó akár párok, családtagok, barátok közötti beszélgetésekről. Célom a pszichológia gyakorlatiasabb oldalának megismertetése gyakorlatok, interaktív beszélgetések által.

,,Egy igazi beszélgetésből mindketten másképp léptek ki, mint ahogy beléptetek. Mert kaptatok egymásból egy darabot, akár tudjátok, akár nem." (Müller Péter)

bottom of page